22. juli 2012

Syglede!

Da jeg var liten lånte jeg ofte symaskinen til mamma. Med den sydde jeg dekken og bitte små salunderlag til Barbie hestene mine. En gang på ungdomskolen kvalte i midlertid en håndarbeidslærer sitt krav om møysommelig tråkling all sygleden min. Det skulle ta mange år og to barn før jeg igjen fant gleden med å sy.


Når jeg nå setter meg ned ved symaskinen etter barna er lagt og huset er stille, så koser jeg meg rett og slett skikkelig. Jeg har sydd meg i finger'n, brent meg gjentatte ganger på strykejernet og sydd ei halv bukse "feil vei". Sånne små uhell preller imidlertid lett av når det kommer en tekstmelding om at ei lita jente elsker skjørtet jeg har sydd så mye at hun sover med det på om natten!!!

Her er noen av mine små prosjekter;


Whopsie-daisies. Superenkelt å sy, dette klarer de fleste!!

Denne herlige lille singlet'en er allerede en favoritt, myk og romslig-
og ei gul knapp som skinner om kapp med soltrålen som har den på!Stoff og mønster: stoff og stil.Er det ikke rart hvor opptatt gutter kan være av biler og fly? Disse to genserene er mye brukt av minstemann. På tross av gjentatte runder i vaskemaskinen med flekkfjerning etter pastamåltider og mageplask i sandkassa, holder de seg rimelig
godt :-) Matchende pannebånd er en selvfølge.Stoffene er fra stoff og stil og stof 2000.
 
Med disse t-skjortene er det ikke noe problem å kjapt identifisere barna mine ved henting i barnehagen! Stoffet er fra enstorrull.no. Til høsten skal jeg helt klart sy både luer og pannebånd av froske-stoffet.


Noen ganger har man lyst til å sy noe som blir ferdig på null-komma-svisj.
Her har jeg rotet frem uglestoff i babycord og sydd en ultrakomfortabel berberbukse til Nora.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar